decoratiuni de craciun










Comentarii

Paul a spus…
Ce frumos este la tine, ma bucur pentru ca am intrat o clipa, iti doresc o duminica senina-n suflet!
Bejenaru Gabriela a spus…
nu ma supar de loc,de acum voi face mica modificare cand voi schimba imaginea.multumesc de vizita.
Timislore a spus…
Draga Gabriela, s-ar parea ca suntem intr-un gand! Acum urma sa postez si eu pe blogusorul meu timid niste idei pentru decoratiuni crosetate de Craciun,caci am gasit niste modele super,(sa vedem daca se marita teoria cu practica de data asta), dau un search sa vad ce e prin jur si dau peste frumosul tau blog! Felicitari! Si la mai multi vizitatori!
Te astept in vizita!
Bejenaru Gabriela a spus…
bine ai venit in vizita am fost si eu pe la tine si mi-a placut blogul tau,iar acea floricica am sa o fac si eu,te astept si pe celelalt bloguri.o seara frumoasa.timislore
Lore a spus…
Multumesc de vizita! Am avut ocazia in dimineata asta sa ma uit cap coada la ideile de timp liber, si la butik, mi-au palcut foarte multe, ai postat o suemdenie de idei minunate pe care trebuie sa le imprumut!
Dar ce m-a amuzat extrem a fost ciorchinele de pe saculet!(Apropo imi plac foarte mult saculetii). Acum 3 zile am dezgropat dintr-o cutie niste reviste mai vechi de croset si am acolo modelul, urma sa il incerc cat de curand! Foarte curioasa si amuzanta coincidenta.
Ah! Si acum m-am uitat si am vazut ca esti din Iasi! Sora mea e la facultate acolo, asa ca poate te prind si la o cafea intr-o buna zi!
O zi superba! Chiar daca aici capitala e cam gri azi!
Bejenaru Gabriela a spus…
placerera este de partea mea ,la noi a iesit un pic cam timid soarele si sa speram ca va fi mai caldut,pacat ,ca la noi nu se gasesc mai multe reviste cu lucru de mana,si eu am carti si reviste care le-am gasit la anticariat si ma inspir de acolo,daca pot sa te ajut cu vreun model,vei gasi adresa de email aici.http://alondra-handmade.blogspot.com,unde sunt multe modele unicat si iti voi spune, sa ai o zi minunata si sper ca ne vom intalni la o cafea plina de idei.te imbratisez.
Lore a spus…
Buna Gabrilea! De-abia astept cafeaua! Trebuie sa invioram si sa inchegam aceasta mica comunitate de maini harnicute, ce zici?
Te imbratisez!